Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratis-helderzienden.nl - Ervaringen helderziende Soraya
  Gratis bellen met helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Soraya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-helderzienden.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.




Ervaring van Jen met helderziende Soraya   Ervaring van Jen met helderziende Soraya   Ervaring van Jen geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Ze is GEWELDIG. Ze heeft me dingen gezegd wat niemand kan weten. Ze neemt echt de tijd voor je en al haar voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van Sunita met helderziende Soraya   Ervaring van Sunita met helderziende Soraya   Ervaring van Sunita geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Soraya, je weet als geen ander exact te benoemen wat er speelt en hoe de persoon in elkaar zit, waar gedrag vandaan komt en hoe ermee om te gaan in de toekomst. Je bent echt een van de betere. Dankjewel.




Ervaring van anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Lieve Soraya, ik ben echt blij dat u heb leren kennen. We hebben paar keer gesproken bij elkaar en alles wat u voorspelde kwam uit. Ik weet als er iets is ik kan alleen met jou erover praten op mijn gemak en met volle rust. Ik zal uwe adviezen aannemen zoals vorige keer en ben heel zeker die gaan me helpen. Tot later, Groeten Jamila.




Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Dank je wel soraya, het gesprek met je gaf mij een goeie gevoel en een rust. Nu weet ik waar ga ik aan beginnen en wat moet ik veranderen. Hartelijk bedankt voor uw adviezen ik zal hun aannemen.




Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila met helderziende Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Zeer fijn persoon, geeft heel duidelijk antwoord. Bel je zeker nog eens. Die van de corona afstand.




Ervaring van Sonia met helderziende Soraya   Ervaring van Sonia met helderziende Soraya   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Vanavond voor de eerste keer met je gesproken, verrassend goed ingevoeld over mijn situatie. Je kon alles helder benoemen, ben benieuwd of je voorspelling uitkomt over de hereniging waar ik aan twijfel. Laat het je weten. Groetjes vd HSP er.




Ervaring van anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Dank je wel voor het gesprek.




Ervaring van f met helderziende Soraya   Ervaring van f met helderziende Soraya   Ervaring van f geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Beste Soraya, ik kon gisteren geen afscheid nemen en viel weg. Bedankt voor uw tijd. Ik ben benieuwd wat de tijd gaat brengen. U was wel positief, stiekem hoop ik dat ook zo gaat lopen.




Ervaring van Duitsland met helderziende Soraya   Ervaring van Duitsland met helderziende Soraya   Ervaring van Duitsland geplaatst op 19 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Lieve Soraya, ik had je al een keer eerder mogen spreken een paar weken terug.
Nu had ik je een foto gestuurd en wat jij daar allemaal uithaalde was ongelooflijk goed.
Je kon zo goed de persoon en situatie vertellen, bijzonder.
Ik laat het over me heen komen.

Dank voor het aangename gesprek.

Tot snel.




Ervaring van Collega met helderziende Soraya   Ervaring van Collega met helderziende Soraya   Ervaring van Collega geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Beste Soraya, bedankt om mij terug energie te geven om door te gaan. Je bent fantastisch. Ik laat het los en geef het aan hierboven. Liefs.




Ervaring van Kat met helderziende Soraya   Ervaring van Kat met helderziende Soraya   Ervaring van Kat geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Lieve Soraya,

Wat ben jij een topper.
De eerste keer dat ik je belde gaf je aan dat het wel goed zou komen maar dat er op hele korte termijn eerst een discussie zou liggen die ik veroorzaakt zou hebben. Ik kon me niet voorstellen hoe of waarom maar je zat en bovenop. Later gaf je aan dat hij tijdens ons contact afstandelijk zou doen en dat ik me daar op voor moest bereiden. En weer was je waarneming correct. Ik hoop dat het herstel ook snel mag plaatsvinden maar heb alle vertrouwen in jouw waarnemingen. Dan voor je engelengeduld, luisterend oor, je advies en natuurlijk de waarnemingen. Je bent een kanjer.

Liefs,
S




Ervaring van S met helderziende Soraya   Ervaring van S met helderziende Soraya   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Superfijn gesprek gehad, zij wist zoveel te vertellen wat klopt. Dank je wel. Lieve Soraya.




Ervaring van Yvonne met helderziende Soraya   Ervaring van Yvonne met helderziende Soraya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Heel veel dank lieve Soraya.Ik heb de boodschap begrepen.Kon je niet meer bedanken.Je bent bijzonder hoe respectvol en duidelijk je kan kijken.Liefs J.




Ervaring van J met helderziende Soraya   Ervaring van J met helderziende Soraya   Ervaring van J geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Jou net voor de eerste keer gesproken. Je zag het allemaal de kracht nodig om eruit te geraken, je gaf me bekrachtiging en beide een kippenvelmoment met het Godsgeschenk. Nodig om nog efkes vol te houden en toch aan de zijlijn te blijven staan. De zon komt weldra hard schijnen. Bedankt.




Ervaring van G met helderziende Soraya   Ervaring van G met helderziende Soraya   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Lieve Soraya, zojuist heb ik een heel fijn gesprek met jou gehad. Jij hebt mij heel veel adviezen gegeven en om te waken over mijn grenzen.
Sorry mijn belcredits waren op en ik heb jou niet eens kunnen bedanken. Heeeeel erg bedankt.

Tweelingzielen ( dichtbij god gebracht ) - zo weet je wellicht wel wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van Anoniem met helderziende Soraya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Lieve Soraya,
Wauw, Wat een gesprek had ik vanavond met je gehad.
Mijn mond viel open van verbazing over hoeveel je over mijn Werk situatie kon vertellen. Werkelijk exact het karakter van mijn leidinggevende omschreven. Alle details kloppen. Je bent super goed in het invoelen van huidige situatie. Ik heb heel veel vertrouwen in jouw toekomstvoorspellingen. Ik bel zeker terug om je een update te geven.
Dikke knuffel (lichtwerker)




Ervaring van H met helderziende Soraya   Ervaring van H met helderziende Soraya   Ervaring van H geplaatst op 5 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Soraya
  Ervaring met helderziende Soraya
  Superrr accuraat. WAUW.




Ervaring van Nunu met helderziende Soraya   Ervaring van Nunu met helderziende Soraya   Ervaring van Nunu geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratis-helderzienden.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratis-helderzienden.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-helderzienden.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-helderzienden.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden